
Τρόμος στη Δανία : Ανησυχία από νεκρά μινκ που ξεπροβάλλουν από τους τάφους τους
Νεκρά μινκ ξεπροβάλλουν από τους τάφους τους στη Δανία προκαλώντας ανησυχία στις Αρχές της χώρας, οι οποίες σπεύδουν να τα θάψουν ξανά.
Νεκρά μινκ ξεπροβάλλουν από τους τάφους τους στη Δανία προκαλώντας ανησυχία στις Αρχές της χώρας, οι οποίες σπεύδουν να τα θάψουν ξανά.
Οι Αρχές στην Δανία είχαν πριν λίγες ημέρες σε μαζικές σφαγές των μινκ, μετά την ανακάλυψη ότι μεταδίδουν μεταλλαγμένη μορφή του κορονοϊού στους ανθρώπους. Μετά τη μαζική θανάτωση, τα πτώματα των μινκ είχαν ασβεστωθεί για να μειωθεί η μυρωδιά και θάφτηκαν σε ρηχούς λάκκους, ωστόσο, φαίνεται πως τα υπολείμματα που αποσυντίθενται, γεμίζουν με αέριο και αναδύονται έτσι στην επιφάνεια.
Η τοπική αστυνομία τονίζει ότι πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους πολίτες, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το πρόβλημα οφείλεται στο ότι μερικά πτώματα, δεν θάφτηκαν αρκετά μέτρα κάτω από το χώμα.
17 εκατομμύρια βιζόν θανατώθηκαν στην Δανία
17.000.000 βιζόν θανατώθηκαν από τις αρχές της Δανίας και με την βοήθεια φορτηγών, μεταφέρθηκαν σε μαζικούς τάφους, στις αρχές Νοεμβρίου.
Εν μέσω φόβων ότι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος του νέου κορονοϊού που ανιχνεύτηκε στα ζώα θα μπορούσε να βάλει φρένο στην αποτελεσματικότητα του νέου εμβολίου των Pfizer και BioNtech, οι αρχές προχώρησαν στην θανάτωση των ζώων.
Η νέα παραλλαγή Covid 19 που ονομάζεται «Cluster 5», έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία και συναγερμό λόγω της μετάλλαξης, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Οι φωτογραφίες από τη Δανία που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου δείχνουν εκσκαφείς και φορτηγά να μεταφέρουν χιλιάδες κουφάρια ζώων σε τάφους.
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του
- Το τέλος του τυχαίου: Γιατί οι ψηφιακές σου επιλογές είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης
- Ο πρώτος διαιτητής που απέβαλε τον Μέσι θα σφυρίξει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
- Λαμία: Ιδιοκτήτης καφετέριας έβαλε τέλος στη ζωή του – Τον βρήκε απαγχονισμένο η υπάλληλος του καταστήματος
- ΠΑΟΚ – Άρης Betsson 88-77: Πήρε το ντέρμπι με σούπερ Μπέβερλι ο «δικέφαλος» (vids)
- Christina O: Πάθη, προδοσίες και η κατάρα της Κάλλας – Το πλωτό βασίλειο του Ωνάση έχει ιστορία


