Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lukas Cage : Σκηνοθέτης είχε ανοικτό μικρόφωνο και μίλησε υποτιμητικά για το σπίτι του ηθοποιού

Lukas Cage : Σκηνοθέτης είχε ανοικτό μικρόφωνο και μίλησε υποτιμητικά για το σπίτι του ηθοποιού

Του έπαιρνε συνέντευξη για ένα ρόλο αλλά έβλεπε και σχολίαζε το ...φτωχικό του.

Διασημότητες σπεύδουν να υπερασπιστούν τον ηθοποιό Lukas Gage, μετά από ένα viral βίντεο που έδειξε ότι σκηνοθέτης χλευάζει το διαμέρισμά του κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης μέσω Zoom.

Την Παρασκευή, ο Gage, 25 ετών, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή HBO Euphoria και Veronica Mars, δημοσίευσε το βίντεο στο Twitter και το Instagram. «Αν είσαι χάλια σκηνοθέτης, να βάλεις σε σίγαση το μικρόφωνό σου στο zoom», έγραψε.

Τι ακριβώς έγινε;

Στο βίντεο, ένας άντρας με βρετανική προφορά ακούγεται να λέει, «Αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι ζουν σε αυτά τα μικροσκοπικά διαμερίσματα –  κοιτάζω το φόντο του και έχει αυτή την τηλεόραση και ….», ενώ το πρόσωπο του Gage δείχνει το σοκ.

«Ναι, έχω κάνει σίγαση στο μικρόφωνό μου », απαντά ο Gage. «Ξέρω, είναι ένα άσχημο διαμέρισμα. Γι ‘αυτό, δώστε μου αυτήν τη δουλειά, για να μπορώ να πάρω καλύτερο. Εντάξει, έτοιμος;».

«Ω Θεέ μου», λέει ο άντρας. «Λυπάμαι, τόσο λυπάμαι».

«Ακούστε, ζω σε ένα κουτί τέσσερα επί τέσσερα, είναι εντάξει, απλώς δώστε μου τη δουλειά και θα είμαστε καλά», αστειεύτηκε ο Gage.


Ο 40χρονος σκηνοθέτης της Virgin, Judd Apatow, απάντησε: «Ως νέος άντρας θα ονειρευόμουν ένα διαμέρισμα σαν αυτό. Κοίτα αυτή τη γλυκιά επίπεδη οθόνη! Η κιθάρα! Τα καλούπια!»

Ο Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, έγραψε: «Δεν ξέρω πώς κατάφερες και αντέδρασες τόσο καλά» και η ηθοποιός Ζέλντα Ουίλιαμς, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς έγραψε: «Από τη στιγμή που έγινε viral για την καλοσύνη του και τη γλυκύτητά του, θα ήθελα να προσθέσω για κάθε σκηνοθέτη (όχι μαλ!!@#) ότι είναι επίσης ευχάριστος άνθρωπος για να συνεργαστεί κανείς μαζί του…Προσλάβετε αυτόν τον άντρα!».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024