Απίθανο : Πρόβλημα και με Χέντερσον στη Λίβερπουλ
Η κακοτυχία δεν έχει τελειωμό για τη Λίβερπουλ, καθώς ο Τζόρνταν Χέντερσον ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην αναμέτρηση της Εθνικής Αγγλίας.
Μόνο το ξεμάτιασμα έχει μείνει στη Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν «χτυπηθεί» από τους τραυματισμούς περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, καθώς μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Τζο Γκόμεζ, βλέπει όλη τη βασική αμυντική τετράδα να μένει εκτός δράσης.
Αλεξάντερ Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον και Φαμπίνιο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Σαλάχ διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό. Ωστόσο ένας ακόμη «πονοκέφαλος» ήρθε να προστεθεί στον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Χέντερσον αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Εθνικής Αγγλίας απέναντι στο Βέλγιο.
Τον τραυματισμό επιβεβαίωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο μέσος της Λίβερπουλ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί προληπτικά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- O Ζελένσκι τα παίζει όλα για όλα – Δεν θα κλείσουμε συμφωνία ανεξαρτήτως όρων
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ φοβόταν ότι «οι γυναίκες στη βιομηχανία θα με μισούσαν και οι άντρες θα μου έκαναν κακό»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!

