
Το Ιράν διαψεύδει τη δολοφονία του υπαρχηγού της Αλ Κάιντα
Το ΥΠΕΞ της Ισλαμικής Δημοκρατίας υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία παρουσία «τρομοκρατών» της αλ Κάιντα, οργάνωσης σουνιτών εξτρεμιστών, στην επικράτεια του σιιτικού Ιράν
Η ιρανική διπλωματία διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, σύμφωνα με το οποίο ο υπαρχηγός της αλ Κάιντα δολοφονήθηκε την 7η Αυγούστου στην Τεχεράνη από πράκτορες των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών οι οποίοι έδρασαν για λογαριασμό των ΗΠΑ.
Το ΥΠΕΞ της Ισλαμικής Δημοκρατίας υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία παρουσία «τρομοκρατών» της αλ Κάιντα, οργάνωσης σουνιτών εξτρεμιστών, στην επικράτεια του σιιτικού Ιράν.
«Κατά καιρούς», οι «εχθροί» της χώρας, η Ουάσινγκτον και το Τελ Αβίβ, «προσπαθούν να συνδέσουν το Ιράν με τέτοιες οργανώσεις, διασπείροντας ψεύδη, διαρρέοντας κατασκευασμένες ειδήσεις σε μέσα ενημέρωσης, για να αποποιούνται τις ευθύνες τους ως προς τις εγκληματικές δραστηριότητες αυτής και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων στην περιοχή» τονίζεται σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε η ιρανική διπλωματία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στο Final Four και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Ο Θοδωρής Κολυδάς «δείχνει» τις περιοχές που πρέπει να διερευνηθούν για την οσμή αερίου στην Αττική
- Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το φιλικό Ελλάδα – Ιταλία – Η σύνθεση των Ιταλών
- «Έξι χρόνια μετά, διαλέγω ακόμα τη ζωή»: Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η ανάρτησή της
- Κιμ Καρντάσιαν: 90 κιλά κοκαΐνη μετέφερε φορτηγό του brand της, Skims
- Final Four: Απαγόρευση συναθροίσεων και μοτοπορειών στο κέντρο της Αθήνας

