Big Brother : Η Άννα Μαρία έβγαλε εκτός σπιτιού τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Μακρίδη
Άλλη μια ανατροπή στο Big Brother
Στο χτεσινό live του Big Brother η αποχώρηση έφερε τα πάνω κάτω
Η τριάδα των τελικών υποψηφίων ήταν ο Χρήστος Μακρίδης, η Ραμόνα Μοροσάνου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με πολλούς να θεωρούν ότι η Ραμόνα θα ήταν εκείνη που θα δει την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι. Όμως η μεγάλη ανατροπή ήρθε και το τηλεοπτικό κοινό κράτησε τα δύο κορίτσια μέσα.
Η φορτισμένη αποχώρηση
Ο Χρήστος Μακρίδης σηκώθηκε απότομα από τον καναπέ του «Big Brother», στον οποίο καθόταν η Ραμόνα και η Άννα Μαρία εμφανώς φορτισμένη, και αφού χειροκρότησε και φώναξε στους συμπαίκτες του πώς όλα είναι καλά, τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία που είχε να ζήσει μαζί τους, ευχήθηκε καλή συνέχεια και έφυγε χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο.
Στην έξοδο μιλούσε μόνο με τον Μπέντζι και φώναξε πώς αυτό είναι όλο ένα παιχνίδι και ότι η ζωή «είναι εκεί έξω», λέγοντας στους υπόλοιπους παίκτες να είναι ευτυχισμένοι με τις οικογένειές τους.
Δείτε το απόσπασμα
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442