Οκτώ χρόνια μετά τα βάναυσα χτυπήματα που δέχτηκε στην Πάρο από αλλοδαπό εγκληματία και που ως αποτέλεσμα είχαν να της προκαλέσουν μόνιμη αναπηρία, η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, γνωστή και ως «Μυρτώ της Πάρου», προσπαθεί με τη βοήθεια της μητέρας της και προσώπων που βρίσκονται δίπλα τους, να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν και γεμίζουν την καθημερινότητα της.
Το πρωί της Κυριακής η μητέρα της Μυρτούς έκανε μια μεγάλη έκπληξη στο νεαρό κορίτσι, γνωρίζοντας την αγάπη που τρέφει για τα ζώα και δη για τα άλογα. Μητέρα και κόρη επισκέφτηκαν τον Ιππικό Όμιλο Κορωπίου για να αποκτήσει η Μυρτώ μια μοναδική εμπειρία, να ιππεύσει ένα άλογο.
Μπορεί η Μυρτώ να μην κατάφερε να ιππεύσει, όμως η επαφή της με τα άλογα ήταν αρκετή για να λάμψει από ευτυχία το πρόσωπό της.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions