Ρεάλ Μαδρίτης : Διορία δύο παιχνιδιών στον Ζιντάν
Το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να μην είναι σίγουρο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει υποστεί δύο βαριές εντός έδρας ήττες από Κάντιθ (0-1) και Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-3) για πρωτάθλημα και Ευρώπη αντίστοιχα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να έχει αρχίσει να «τρίζει» η καρέκλα του Ζιντεντίν Ζιντάν στον πάγκο της.
Μάλιστα, μετά την «AS», η «Equipe» αναφέρει πως ο Γάλλος τεχνικός έχει διορία δύο παιχνιδιών για να ανατρέψει την κατάσταση. Συγκεκριμένα, τα επόμενα δύο ματς είναι το «clasico» με την Μπαρτσελόνα και η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, κόντρα στην Γκλάντμπαχ.
Σε περίπτωση που η ομάδα αποτύχει, τότε ο έμπειρος κόουτς θα αποτελέσει παρελθόν από τον ισπανικό σύλλογο. Να θυμίσουμε πως η Ρεάλ βρίσκεται στην 3η θέση της La Liga με 10 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο.
- Πόλο: Τη Δευτέρα η κλήρωση του Ολυμπιακού
- Live: Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας
- Τσικνοπέμπτη χωρίς delivery: Απεργία στην efood
- Βουλή: Τροπολογία για τις Συλλογικές Συμβάσεις κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι αναφέρει για τη διαιτησία
- ΕΡΓΑΝΗ: Μειώθηκε o πραγματικός μέσος μισθός – Όνειρο απατηλό τα 1500 ευρώ μικτά
- Τσικνοπέμπτη: Τι είναι επικίνδυνο να προσφέρετε από το τραπέζι σας στα κατοικίδια


