Roland Garros: Πρόκριση για την Κένιν στα ημιτελικά
Η Σοφία Κένιν νίκησε την Ντανιέλε Κόλινς και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Roland Garros.
Η Σοφία Κένιν πήρε τη νίκη κόντρα στην Ντανιέλε Κόλινς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros.
Η Αμερικανίδα νίκησε τη συμπατριώτισσά της με 6-4, 6-4, 6-0 σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια 2 ωρών και 4 λεπτών. Μάλιστα θα συμμετέχει στον ημιτελικό του τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα της.
Οι πόντοι συνολικά στον αγώνα ήταν 94-71. Η Κένιν είχε 38 winners, 26 αβίαστα και 5/9 break point. Από την πλευρά της η Κόλινς είχε 22 winners, 34 αβίαστα και 2/8 break point.
Η νικήτρια του σημερινού (07/10) αγώνα θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση την ερχόμενη Πέμπτη (08/10) Πέτρα Κβίτοβα η οποία είχε νικήσει νωρίτερα τη Λάουρα Σίγκεμουντ. Στον άλλο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, η Νάντια Ποντορόσκα θα αναμετρηθεί με την Ίγκα Σβιάτεκ για την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά.
- Συνταγή: Σαλάτα με κοτόπουλο στη σχάρα και πέστο
- Το Instagram συμφωνεί: η Ευρώπη χρειάζεται ψηφιακή ενηλικίωση
- Γιατί η Wall Street αφήνει την τεχνολογία και στρέφεται σε άλλες μετοχές
- Φοιτητικά δάνεια στις ΗΠΑ: Η κρίση που ήρθε με καθυστέρηση
- Τέλος εποχής στη Ryanair: Ο Ο’Λίρι μιλά για τη διαδοχή του
- Warner Bros: Το προοίμιο ενός πραγματικού πολέμου για τις υπηρεσίες streaming


