Παναθηναϊκός : Με τρία νέα πρόσωπα η αποστολή για τη Λάρισα
Χουανκάρ, Σένκεφελντ και Ιωαννίδης τέθηκαν στη διάθεση του Ντάνι Πογιάτος για το ματς με την ΑΕΛ
Την αποστολή για το παιχνίδι (28/9) του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ ανακοίνωσε ο Ντάνι Πογιάτος μετά την κυριακάτικη προπόνηση.
Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται τρία νέα πρόσωπα σε σύγκριση με την πρεμιέρα της Super League.
Οι νεοαποκτηθέντες Χουάνκαρ και Ιωαννίδης και ο Σένκεφελντ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, έχουν τεθεί στη διάθεση του ισπανού προπονητή για το ταξίδι στη Λάρισα.
Την 22άδα του Τριφυλλιού απαρτίζουν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Φακούντο, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης.
Στην Αθήνα έμειναν οι ανέτοιμοι Βιγιαφάνιες και Χατζηθεοδωρίδης, καθώς και οι Μαυρομμάτης, Αθανασακόπουλος για αγωνιστικούς λόγους.
- Γερμανία: Υπέρ μιας Ευρώπης «δύο ταχυτήτων» τάσσεται ο υπ. Οικονομικών Κλινγκμπάιλ
- Νιγηρία: Τουλάχιστον εννέα στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ενέδρα τζιχαντιστών στην πολιτεία Μπόρνο
- Δύο πράκτορες πυροβόλησαν τον Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ ανακοινώνει σχέδια για την πυρηνική αποτροπή
- Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν «με πρωτοφανές πλήγμα» – Και λέει ότι «θα αποτρέψει ίδρυση παλαιστινιακού κράτους»
- Βιολάντα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σημείο διαρροής προπανίου στο εργοστάσιο
