Παπασταθόπουλος: Η Νάπολι καθυστερεί, εξετάζει προτάσεις από Αραβία και Κατάρ
Η Νάπολι καθυστερεί τις συζητήσεις με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος φέρεται να εξετάζει προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.
Σε αδιέξοδο φαίνεται πως οδηγούνται οι συζητήσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τη Νάπολι. Ο Έλληνας αμυντικός βλέπει πως οι Ιταλοί καθυστερούν περισσότερο από όσο πρέπει και ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.
Οι «παρτενοπέι» θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Σωκράτη, ωστόσο από τη στιγμή που η μεταγραφή του Κουλιμπαλί στη Μάντσεστερ Σίτι δείχνει να κολλάει, δεν μπορούν να κινηθούν για τον κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ, καθώς ο Μικέλ Αρτέτα έχει ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή πως δεν υπολογίζεται.
Ο Έλληνας αμυντικός πάντως έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του, από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ και ήδη έχει αρχίσει να τις εξετάζει.
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
