Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2022 με «αστρονομική» ρήτρα ο Φατί
Στην Μπαρτσελόνα τουλάχιστον για ακόμη δύο χρόνια θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Άνσου Φατί, με την ρήτρα του να φτάνει στα 400 εκατομμύρια ευρώ.
Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να είναι τουλάχιστον έως το 2022 ο Ανσού Φατί. Ο 17χρονος εξτρέμ ανανέωσε με τους «μπλαουγκράνα» κερδίζοντας μόνιμη θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.
Ο Ισπανός υπέγραψε το προσύμφωνο που του πρόσφερε ο σύλλογος, κερδίζοντας επάξια μια θέση στην πρώτη ομάδα, έχοντας προσπεράσει εντελώς την Β’ ομάδα, καθώς προβιβάστηκε από την Κ17.
Η ρήτρα του Φάτι θα φτάνει το υπέρογκο ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ άλλαξε και αριθμό στη φανέλα του, παίρνοντας τον αριθμό 22.
- Πύργος: Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Μαχαίρωσε τη σύζυγό του στον λαιμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει
- Λάρισα: Το μπλόκο των αγροτών στον Πλατύκαμπο από ψηλά
- «Η Γροιλανδία προτιμά να παραμείνει στη Δανία, παρά να εξαγοραστεί από τις ΗΠΑ», λέει ο πρωθυπουργός του νησιού
- Τουρκία: Μια δικαστής θύμα απόπειρας γυναικοκτονίας μέσα σε δικαστήριο από τον εισαγγελέα πρώην σύζυγό της
- Η Ελληνίδα Katherine Embiricos στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών με ένα πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ
- LIVΕ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός


