Συγχαρητήρια μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter έστειλε ο Ρικ Πιτίνο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξή του ως MVP στο ΝΒΑ.
Μάλιστα, τόνισε ότι ο Greek Freak είναι MVP τόσο εντός όσο και εκτός του παρκέ.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού στα social media:
«Συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που κέρδισε το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο του MVP. Ο Γιάννης είναι MVP εντός και εκτός γηπέδου και συνεχίζει να βελτιώνεται κάθε χρόνο. Όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη για εσένα».
Δείτε την ανάρτηση του αμερικανού τεχνικού:
Congrats to @Giannis_An34 on winning his second consecutive MVP. Giannis is a MVP on and off the court and is still getting better every year. All of Greece is proud of you!
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.