Σαρλίζ Θερόν: Αποκάλυψε πόσα χρόνια έχει να βγει ραντεβού
Η Σαρλίζ Θέρον προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή
Η Σαρλίζ Θέρον προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.
Κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή που παρουσιάζει η συνάδελφός της Ντρου Μπάριμορ, «The Drew Barrymore Show» την Πέμπτη, η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που βγήκε σοβαρό ραντεβού με κάποιον.
Charlize Theron explains how her tough childhood has informed her parenting.Watch more from Charlize: https://youtu.be/7PPV_V4c7OQ
Δημοσιεύτηκε από The Drew Barrymore Show στιςΠέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020
«Έχω πάει σε μερικά ραντεβού, αλλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν εδώ και πάνω από πέντε χρόνια» είπε η Σαρλίζ Θέρον στη Ντρου Μπάριμορ, η οποία απάντησε με ενθουσιασμό: «Και εγώ επίσης!».
Η Σαρλίζ Θέρον είχε προηγουμένως μακροχρόνιες σχέσεις με τους ηθοποιούς Στιούαρτ Τάουνσεντ από το 2002 έως το 2010 και τον Σον Πεν από το 2013 έως το 2015.
«Δεν νιώθω μοναξιά» εξήγησε σημειώνοντας ότι εκείνος με τον οποίο θα βγαίνει πρέπει να είναι ξεχωριστός.
Παρά το γεγονός ότι είναι μόνη, η ηθοποιός είπε ότι δεν βιάζεται να κάνει μία σχέση, προσθέτοντας ότι αισθάνεται γεμάτη ως μητέρα δύο παιδιών, τα οποία έχει υιοθετήσει.
«Αισθάνομαι ότι είμαι σε μία φάση της ζωής μου που νιώθω ότι αν είναι να έρθει κάποιος πρέπει να έρθει με διάθεση για παιχνίδι, όχι το είδος του παιχνιδιού που έχουμε στο μυαλό, αλλά του στιλ, η ζωή μου είναι πραγματικά καλή, οπότε καλύτερα να έχεις τη δυνατότητα να φέρεις το παιχνίδι, γιατί απλά δεν θα δεχτώ τίποτα λιγότερο» ανέφερε.
Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι άλλαξαν οι προτεραιότητές όταν έγινε μητέρα και πρόσθεσε:
«Απαιτεί πολλή δουλειά το να είσαι γονέας. Στο τέλος της ημέρας, πηγαίνω στο κρεβάτι και λέω:» Ω Θεέ μου, δεν θα ήθελα αυτή η μέρα να είναι με κανέναν τρόπο διαφορετική”».
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Πέμπτης
- Στις ΗΠΑ ο Ρώσος απεσταλμένος – Συζητήσεις για την ενεργειακή κρίση και την ρωσοαμερικανικη συνεργασία
- Έξι τρόποι για να διαχειριστούμε την απογοήτευση
- Το Ιράν πλήττει ιταλική βάση στο Ιράκ – Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα
- Golden Visa: Πώς επηρεάστηκαν οι τιμές των ακινήτων μετά την αύξηση του ορίου στις 800 χιλ. ευρώ
- Η διελκυστίνδα της Μέσης Ανατολής: Γιατί οι σύμμαχοι του Ιράν αποφεύγουν έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τις ΗΠΑ
- Χρήστος Ράμμος: Αποδομώντας το «Alitheia Forum» σε 218 λέξεις – «Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να προσδιορίσει πως θα του γίνει ο έλεγχος»
- Στα θρανία οι ασθενείς για τα δικαιώματά τους και την ψηφιακή υγεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442