Ασταμάτητος ήταν στο τουρνουά της Ρώμης ο Νόβακ Τζόκοβιτς όπως έδειξε και στον τελικό με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.
Ο Σέρβος τενίστας νίκησε στον τελικό με 7-5, 6-3 και επέστρεψε στην κορυφή του Italian Open μετά από 5 χρόνια. Με αυτή του τη νίκη, έφτασε τους 36 τίτλους Masters αφήνοντας πίσω του τον Ράφαελ Ναδάλ με 35. Συνολικά, αυτός ήταν ο 81ος τίτλος στην καριέρα του.
Ο Σβάρτσμαν έκανε εξαιρετική προσπάθεια στο πρώτο σετ καθώς βρέθηκε μπροστά και με 3-0. Ο Τζόκοβιτς όμως έφτασε στην ανατροπή και πήρε το σετ με 7-5.
Στο δεύτερο σετ ο Αργεντινός ξεκίνησε με μπρέικ αλλά το No1 της παγκόσμιας κατάταξης συνέχισε εξαιρετικά και κάνοντας το όγδοο μπρέικ στο παιχνίδι έκλεισε το σετ με 6-3 κατακτώντας τον τίτλο.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι