Αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης (23/9), μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό.
Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την κυπριακή ομάδα στο φαληρικό γήπεδο, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League, με στόχο να κάνουν καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στους ομίλους της διοργάνωσης.
Ο Πέδρο Μαρτίνς με ανάρτησή του στα social media το μεσημέρι της Δευτέρας αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με την Ομόνοια, τονίζοντας ότι άπαντες δουλεύουν σκληρά και θα τα δώσουν όλα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στη… μεγαλύτερη σκηνή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε: «Τι ωραία που θα νιώσουμε ξανά το συναίσθημα των Ευρωπαϊκών βραδιών! Δουλεύουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στη μεγαλύτερη σκηνή, και θα τα δώσουμε όλα! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».
Δείτε την ανάρτησή του:
So good to feel the emotion of European nights again! We're working hard to return to the biggest stage, and we're going…
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League