Εικόνα γροθιά στο στομάχι: Είδε τον γιο του να παίζει ποδόσφαιρο λίγο πριν πεθάνει
Ο Σκοτ Σάλιβαν από το Σόμερσετ του Κεντάκι διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου αφού εισήχθη στο νοσοκομείο στις αρχές Αυγούστου.
Ο Σκοτ Σάλιβαν από το Σόμερσετ του Κεντάκι διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου αφού εισήχθη στο νοσοκομείο στις αρχές Αυγούστου.
Συγκεκριμένα διαγνώστηκε με λεπτομηνιγγική καρκινωμάτωση, μια επιπλοκή καρκίνου στην οποία η ασθένεια εξαπλώνεται στις μεμβράνες γύρω από τον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη.
Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, ακόμη και με θεραπεία, ο προσδοκώμενος χρόνος ζωής είναι περίπου δυο με τέσσερις μήνες.
Οι γιατροί έδωσαν στον 50χρονο μόλις λίγες εβδομάδες, απορρίπτοντας την νοσηλεία σε νοσοκομείο.
Κι ενώ έδινε μάχη με την ασθένεια από το σπίτι του, το μόνο που ήθελε ήταν να ζήσει αρκετά ώστε να δει το πρώτο παιχνίδι του γιου του στο σχολείο.
Οπότε ρώτησε την νοσοκόμα του, αν αυτό ήταν εφικτό, εκείνη έκανε τα πάντα για να πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία.
- Eurovision 2026: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Ποιοι είναι οι 14 υποψήφιοι για την ελληνική συμμετοχή
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με εκτροπή και ανατροπή Ι.Χ. αυτοκινήτου – Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο
- Τι είπε ο Γιόνσον για ΑΕΚ και Νίκολιτς: «Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου και δεν παίζω»
- Ουκρανία: Ένας νεκρός, έξι τραυματίες σε ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Ουκρανική επίθεση στο Βόλγκογκραντ
- Σπείρα με δράση σε όλη τη χώρα – Η στιγμή που γυναίκα αγκαλιάζει ηλικιωμένο και του αρπάζει την αλυσίδα [βίντεο]
- Συνεχίζεται η πτώση των τιμών στο πετρέλαιο, ενώ η υποχωρεί η ανησυχία για σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν


