Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αταλάντα: «Βλέπει και Φίρπο εκτός από Γιαννούλη»

Αταλάντα: «Βλέπει και Φίρπο εκτός από Γιαννούλη»

Μπορεί η Αταλάντα να «γλυκοκοιτάζει» τον Δημήτρη Γιαννούλη, ωστόσο σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο φέρεται να έχει στα «ραντάρ» της και τον Τζούνιορ Φίρπο της Μπαρτσελόνα.

Στην Ιταλία συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει ο νούμερο ένας στόχος της Αταλάντα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι «μπεργκαμάσκι» έχουν κάνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό το ενδιαφέρον τους για τον αριστερό οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει βάλει παύση στις διαπραγματεύσεις που αφορούν τον ποδοσφαιριστή, θέλοντας να επικεντρωθεί στις δύο ιστορικές αναμετρήσεις με την Κράσνονταρ για τα play offs του Champions League.

Νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία πάντως κάνουν λόγο για άλλον έναν στόχο της Αταλάντα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Diaro Sport, η Αταλάντα έχει βάλει στο «μάτι» τον αριστερό μπακ της Μπαρτσελόνα, Τζούνιορ Φίρπο, καθώς ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι «θαυμάζει» τις ικανότητες του 24χρονου.

Όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, οι «μπεργκαμάσκι» θέλουν να αποκτήσουν τον Δομινικανό με τη μορφή δανεισμού, προσφέροντας στους «μπλαουγκράνα» ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024