Στο Καστελλόριζο η Σακελλαροπούλου για την 77η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού
Το Καστελλόριζο, το οποίο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο της τουρκικής επιθετικότητας, θα επισκεφτεί, την Κυριακή 13 και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Το Καστελλόριζο, το οποίο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο της τουρκικής επιθετικότητας, θα επισκεφτεί, την Κυριακή 13 και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό της 77ης επετείου της απελευθέρωσης του νησιού.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης της ΠτΔ
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Προεδρία, η κ. Σακελλαροπούλου θα παρακολουθήσει το πρωί της Κυριακής τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Πεσόντων.
Η ΠτΔ θα επισκεφτεί την ίδια ημέρα πλοία του ΠΝ που βρίσκονται στο λιμάνι του Καστελόριζου, ενώ θα καταθέσει και στεφάνι στο μνημείο της «Κυράς της Ρω» στη Ρω. Το απόγευμα, θα περιηγηθεί σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος του νησιού, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
Την Δευτέρα, η κ. Σακελλαροπούλου θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία για τη γιορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο σχολείο του νησιού και θα παραστεί στον Αγιασμό με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Λίγο πριν από το μεσημέρι της Δευτέρας, η ΠτΔ θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
- Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τον θάνατο του λιμενικού στο Παράλιο Άστρος
- UEFA Champions League: Το απόλυτο θρίλερ πρόκρισης Άγιαξ – Ολυμπιακός έρχεται στο MEGA
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο




