Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νωρίτερα φέτος ο αντιγριπικός εμβολιασμός

Νωρίτερα φέτος ο αντιγριπικός εμβολιασμός

Νωρίτερα προβλέπεται να αρχίσει φέτος ο αντιγριπικός εμβολιασμός, καθώς οι επιστήμονες θέλουν να μπλοκάρουν τις σοβαρές αναπνευστικές λοιμώξεις και να αποφύγουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ γρίπης και κοροναϊού

Νωρίτερα προβλέπεται να αρχίσει φέτος ο αντιγριπικός εμβολιασμός, καθώς οι επιστήμονες θέλουν να μπλοκάρουν τις σοβαρές αναπνευστικές λοιμώξεις και να αποφύγουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ γρίπης και κοροναϊού.

Να φρενάρουν αναπνευστικές λοιμώξεις και την γρίπη θέλουν οι επιστήμονες, προκειμένου να μην συμπέσουν με τον κορωνοϊό. Για τον λόγο αυτό τονίζουν ότι πρέπει άμεσα να προχωρήσει ο αντιγριπικός εμβολιασμός. Στόχος είναι να εμβολιαστούν στο σύνολό τους υγειονομικοί, ασθενείς με χρόνια υποκείμενα νοσήματα και ηλικιωμένοι.

Πιο νωρίς ο αντιγριπικός εμβολιασμός

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι συνταγογραφήσεις για το εμβόλιο της γρίπης, με στόχο οι πρώτοι εμβολιασμοί να πραγματοποιηθούν στα μέσα Οκτώβρη. Φέτος, το υπουργείο Υγείας παρήγγειλε 1.000.000 δόσεις επιπλέον, πράγμα που σημαίνει ότι θα εμβολιαστούν 4.000.000 Έλληνες.

Η κατάσταση φέτος θα είναι δύσκολη, καθώς οι γιατροί θα πρέπει να ξεχωρίζουν τους ασθενείς με γρίπη από εκείνους με Covid.

Μεγάλο «αγκάθι» βέβαια είναι το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024