Ήταν δεδομένο και πλέον είναι επίσημο. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν για ακόμη ένα χρόνο και θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Μιλάνου.
Ο Ζλάταν επέστρεψε στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο και βοήθησε τα μέγιστα στο να αλλάξει προς το καλύτερο το αγωνιστικό πρόσωπο της Μίλαν στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Ο Σουηδός κατέγραψε σε αυτό το διάστημα 20 συμμετοχές, με 11 γκολ και 5 ασίστ δείχνοντας πως παρά τα 38 του χρόνια παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.