Ο Κατρούγκαλος μιλά για το πρόβλημα υγείας του: Είναι υπό έλεγχο αλλά έχασα κάποια μαλλιά
Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σχόλιο εφημερίδας για την απώλεια μαλλιών του
Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σχόλιο εφημερίδας για την απώλεια μαλλιών του.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 FM, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι πέρυσι τον Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου τσεκάπ, εντόπισε ένα αιματολογικό πρόβλημα.
«Είχα προγραμματίσει μια θεραπεία με το που έκλεινε η Βουλή που συνδυάζεται με ανοσοκαταστολή, την οποία και έκανα, προκειμένου να μην προχωρήσει το πρόβλημα στον μυελό των οστών» επεσήμανε ο κ. Κατρούγκαλος.
Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του, ο κ. Κατρούγκαλος επεσήμανε πως «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, αλλά λόγω της θεραπείας έχασα κάποια μαλλιά».
Μάλιστα, δείχνοντας την άνεσή του να συζητάει για το πρόβλημα της υγείας του, δεν δίστασε να αστειευτεί σημειώνοντας πως «εντάξει, δεν είμαι και ο Σαμψών, δεν έχει και τόσο σημασία».
Τέλος, ο κ. Κατρούγκαλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα δημόσια πρόσωπα δεν θα πρέπει να αποφεύγουν να μιλάνε για την κατάσταση της υγείας τους. «Δεν είναι μυστικό, άλλωστε τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για θέματα υγείας» επεσήμανε ο βουλευτής.
«Ευχαριστώ όλους εσάς που πήρατε θέση επί του θέματος, φίλους, συντρόφους, δημοσιογράφους κ ιδίως τους πολιτικούς αντίπαλους. Ίσως βγει κάτι καλό από τη θλιβερή αυτή ιστορία: ένα υγιέστερο δημοσιογραφικό τοπίο, χωρίς κανιβαλισμούς κ δολοφονίες χαρακτήρων» είχε γράψει προ ημερών ο ίδιος στο twitter αναφερόμενος στο εν λόγω θέμα.

- Στις φλόγες το Μεξικό μετά τον θάνατο του Ελ Μέντσο – Αιματηρά αντίποινα, στρατός στους δρόμους, φόβοι για ντόμινο βίας
- Όχι, δεν είναι η Τέιλορ Σουίφτ που έχεις συνηθίσει: Έτσι είναι η 36χρονη popstar χωρίς makeup και μαλλί κομμωτηρίου
- Ιράν: Μαζί με το αεροπλανοφόρο πλησιάζει η ώρα αποφάσεων για τις ΗΠΑ – Τρεις επιλογές για τον Τραμπ
- «Διπλό» των Σπερς στο Ντιτρόιτ – Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ
- Έβρος: Σοβαρά προβλήματα στο Σουφλί μετά τη θραύση αναχώματος – «Νέα δοκιμασία για τους αγρότες»
- Τι διδάσκει το κυνάθλημα dog dancing στον σκύλο;
- Ο Γιαννακόπουλος και το μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού
- Δεκάδες συλλήψεις μασκαράδων στο καρναβάλι της Πάτρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442