Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό τελικό με την ΑΕΚ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (21:00) στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους δίχως απρόοπτα για το ματς με την Ένωση και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα «κυνηγήσει» το νταμπλ αύριο το βράδυ στο «χωράφι» του ΟΑΚΑ.
Ο πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, με τον Αλέν να συμπεριλαμβάνεται κανονικά, όπως και όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι από το ρόστερ της περσινής σεζόν.
Υπενθυμίζεται πως ο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στους «νέους» Ραφίνια και Χολέμπας, λόγω της απόφασης της ΕΠΟ να αγωνιστούν οι ομάδες με τα περσινά ρόστερ.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ και η αποστολή:
Με προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (21:00) στο ΟΑΚΑ.
Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του για τελευταία φορά πριν από τον τελικό το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.