H Σοφία Κόπολα ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τον Μπιλ Μάρεϊ, 17 χρόνια μετά την συνεργασία τους στο «Χαμένοι στην Μετάφραση».
Η νέα ταινία με τίτλο «On the Rocks» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της πολυβραβευμένης Σοφία Κόπολα, επικεντρώνεται στη σχέση του playboy Φέλιξ (που υποδύεται ο Μάρεϊ) με την κόρη του Λόρα (που υποδύεται η Ρασίντα Τζόουνς).
Η ταινία που χαρακτηρίζεται κωμωδία, ακολουθεί τον πατέρα και την κόρη που παρακολουθούν τον σύζυγο της Λόρα (Μάρλον Γουέινς) στους δρόμους της Νέας Υόρκης ύστερα από υποψίες πως έχει σχέση με συνάδελφό του.
Όσο οι δυο τους τριγυρνούν στη νυχτερινή Νέα Υόρκη ανακαλύπτουν αλήθειες για τη δική τους σχέση.
Η πολυαναμενόμενη ταινία σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα θα κυκλοφορήσει αυτό τον Οκτώβρη.
Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας «On the Rocks»:
Sofia Coppola and Bill Murray reunite for ‘On the Rocks,’ also starring Rashida Jones and Marlon Wayans. 🍸 https://imdb.to/34m8ZEm
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.