Ρόδος : 5χρονο παιδί κινδύνεψε από πνιγμό – Διασωληνωμένο δίνει μάχη για τη ζωή του
Παιδί 5 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας κινδύνευσε να πνιγεί ενώ παραθέριζε με την οικογένειά του στο νησί.
Παιδί 5 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας κινδύνευσε να πνιγεί ενώ παραθέριζε με την οικογένειά του στο νησί.
Γέφυρα διάσωσης
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη σε πισίνα ξενοδοχείου στην Ιαλυσό σε ώρα που ήταν κλειστή για το κοινό.
Οπως μεταδίδει η rodiaki, αμέσως σήμανε συναγερμός και στήθηκε γέφυρα σωτηρίας ανάμεσα στους γιατρούς, το νοσοκομείο του νησιού και το ΕΚΑΒ, που με απόλυτα συντονισμένο τρόπο κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διάσωση του πεντάχρονου.
Το παιδί κατάγεται από τη Ρουμανία και έφτασε με την οικογένειά του στη Ρόδο πριν μερικές μέρες για διακοπές.
Κρίσιμες ώρες
Οι γιατροί του νοσοκομείου της Ρόδου εξετάζουν το ενδεχόμενο διακομιδής του σε νοσοκομείο των Αθηνών καθώς οι επόμενες ώρες κρίνονται εξαιρετικά κρίσιμες.
- Η Google βγάζει τα πρώτα γυαλιά με τεχνητή νοημοσύνη του Gemini – Τι θα μπορούν να κάνουν
- Απτόητη η μητέρα του Diddy – Κάνει λόγο για «ψέματα και ανακρίβειες» στη νέα σειρά του 50 Cent
- Ολυμπιακός: Με εντολή και δαπάνη Βαγγέλη Μαρινάκη εκσυγχρονίζεται το «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)
- Capital Link – ExxonMobil: Γεώτρηση το 2027 στο block 2 του Ιονίου Πελάγους
- Super League: Αυτή είναι η βαθμολογία του πρώτου γύρου (pic)
- Έτσι πάει να «δέσει» την κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» κατά αγροτών από την Κρήτη η κυβέρνηση






