Τέλος από τον Εργοτέλη ο Ιατρούδης, ξανά στο προσκήνιο η ΑΕΚ
Παρελθόν αποτελεί από τον Εργοτέλη ο Γιάννης Ιατρούδης, φέρνοντας τον ξανά στα πλάνα της ΑΕΚ.
Τίτλοι τέλους ανάμεσα σε Γιάννη Ιατρούδη και Εργοτέλη. Ο 21χρονος επιθετικός έλυσε τη τη συνεργασία του με την Κρητική ομάδα, στην οποία βρισκόταν από την ηλικία των 6 ετών.
Ο Ιατρούδης αποχαιρέτησε τον Εργοτέλη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας και πιθανότητες επιστροφής στο μέλλον: «Μετά από 15 χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα την οποία μεγάλωσα. Ευχαριστώ πολύ όλους τους προπονητές, συμπαίκτες και διοίκηση αλλά πάνω απ’ όλα την ομάδα μου η οποία με εξέλιξε ποδοσφαιρικά και ως άνθρωπο. Ελπίζω μια μέρα να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας.»
Ο 21χρονος θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την ΑΕΚ να παίζει δυνατά. Η Ένωση είχε ακουστεί και παλαιότερα για τον ποδοσφαιριστή ωστόσο δεν είχε καταφέρει να τον αποκτήσει.
- Από τα blockbuster του Χόλιγουντ στη νέα πραγματικότητα του 2026
- Οι Ευρωπαίοι ψηφίζουν την ιδανική πόλη – Πώς σκοράρει η Αθήνα
- Ολυμπιακός: Η «τρέλα» στην κερκίδα, το σοκ με Μόρις και η αποθέωση (vid)
- Η θάλασσα βγήκε στη στεριά σε Ρίο και Ναύπλιο – Κακοκαιρία σφυροκοπά την Αχαΐα
- Αγρότες: Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνέλευση στη Νίκαια – Ανοιχτό αν πρέπει να πάνε σε διάλογο
- 25 πόντους με 1 ντρίμπλα και… MVP: O… οικονομικός Σάσα Βεζένκοφ και ένα αδιανόητο στατιστικό (vid)


