Πασκουάλ για Ρίβερς: «Είναι μαχητής και νικητής»
Την αποθέωση από τον Τσάβι Πασκουάλ γνώρισε ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Καταλανό τεχνικό στη Ζενίτ δύο χρόνια μετά από το κοινό τους πέρασμα στον Παναθηναϊκό
Τα καλύτερα είπε για τον Κέι Σι Ρίβερς ο Τσάβι Πασκουάλ, λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του Αμερικανού με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, ξέρει τον 33χρονο γκαρντ/φόργουορντ πολύ καλά, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στον Παναθηναϊκό (2016-18) και χωρίς αμφιβολία είναι ένας παίκτης που θα ήθελε σε αυτό το νέο προπονητικό του ξεκίνημα στη Ρωσία.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κέι Σι έγινε παίκτης της Ζενίτ. Ο Ρίβερς είναι ένας από τους παίκτες της Euroleague με τη δική του προσωπικότητα. Είναι σκληρός παίκτης και μπορεί να αναλάβει δράση στις κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα. Ο Κέι Σι μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπος. Είναι μαχητής και νικητής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 47χρονος κόουτς.
- Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τον θάνατο του λιμενικού στο Παράλιο Άστρος
- UEFA Champions League: Το απόλυτο θρίλερ πρόκρισης Άγιαξ – Ολυμπιακός έρχεται στο MEGA
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο