Βόμβα στον ΠΑΟΚ: Δεν έχουν θεωρήσει τα δελτία, χάνουν το Τσάμπιονς Λιγκ
Απίστευτο και όμως αληθινό. Από τις 5 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ δεν έχει θεωρήσει 12 δελτία ποδοσφαιριστών. Αν η ΑΕΚ κάνει ένσταση εντός 48 ωρών, χάνει τη δεύτερη θέση.
Κάποτε ήταν ο Λουλάς Λουκά και η περίφημη γκάφα σε εκείνα τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που άφησε σημάδι στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Και μιας και δαύτη, η ιστορία ντε, επαναλαμβάνεται και μάλιστα σαν φάρσα:
Αυτό που κυκλοφορεί εδώ και λίγα λεπτά από στόμα σε στόμα δεν έχει προηγούμενο. Μια υπόθεση που εκθέτει τον ΠΑΟΚ, τους διοικούντες, τους υπαλλήλους και όλον αυτή την.. κουστωδία που προφανώς ο Ιβάν τη χρυσοπληρώνει.
Δώδεκα δελτία ποδοσφαιριστών δεν έχουν θεωρηθεί από τον Δικέφαλο του Βορρά. Δώδεκα δελτία ποδοσφαιριστών! Η μισή ομάδα. Δώδεκα δελτία που έχουν λήξει από τις 5 Ιουλίου. Και αν η ΑΕΚ καταθέσει ένσταση εντός 48 ωρών; Ο ΠΑΟΚ τιμωρείται και χάνει οριστικά τη 2η θέση του φετινού πρωταθλήματος.
- Πεύκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που άρπαξαν τα χρήματα από 4 παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα
- Από φέτος υποχρεωτικά τεστ επαλήθευσης φύλου και για τους άνδρες πυγμάχους
- Σεισμός 6,5 Ρίχτερ στο Μεξικό – Έγινε αισθητός στην κεντρική και νότια χώρα
- Παρεμβάσεις για την παιδεία στην Αττική με χρηματοδότηση 7,83 εκατ. Ευρώ
- Στα δικαστήρια η απόφαση Τραμπ για διακοπή αιολικού έργου
- Φάμελλος: Ο προϋπολογισμός υλοποιεί μνημονιακή λιτότητα – Δίνει προτεραιότητα στους ισχυρούς φίλους του Μητσοτάκη

