Με τον πλέον επίσημο τρόπο η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση σε όλα όσα εντέχνως… προετοιμάζονται από την ΕΠΟ για να γίνει ο τελικός στο γήπεδο της Ριζούπολης, γήπεδο ομάδας της δεύτερης κατηγορίας το οποίο είναι κλειστό από τον Μάρτιο.
Την ώρα που υπάρχουν ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός καλεί την ΕΠΟ να σοβαρευτεί έστω για μια φορά και να επιδιώξει να γίνει ένας τελικός όπως αρμόζει και όχι μια ακόμη θλιβερή παράσταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Το ρημαγμένο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει τις τελευταίες ώρες μια ακόμα παρωδία.
Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης.
Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.
Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).