Κοροναϊός – Γερμανία : Σε 687 ανέρχονται τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα της Covid-19
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της λοίμωξης Covid-19 στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 687 σήμερα και πλέον ανέρχονται σε 189.822, σύμφωνα με ανακοίνωση του ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ (RKI)
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της λοίμωξης Covid-19 στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 687 σήμερα και πλέον ανέρχονται σε 189.822, σύμφωνα με ανακοίνωση του ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ (RKI).
Το RKI προέβη επίσης σε αναθεώρηση του αριθμού των νεκρών (8.882 έναντι 8.883), χωρίς ωστόσο να δικαιολογήσει την αλλαγή αυτήν.
Χθες, Σάββατο, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στη Γερμανία ήταν 601.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, περισσότερα από 1.000 κρούσματα της Covid-19 έχουν αναφερθεί μεταξύ των εργαζομένων σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία.
Άλλες εστίες της επιδημικής νόσου έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες στο Βερολίνο και στο Γκέτινγκεν.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Δουδωνής για Καρυστιανού: Το ζήτημα των αμβλώσεων έχει ευτυχώς λήξει το 1986 – Μόνο η ακροδεξιά και ο Πλεύρης εκφράζουν τέτοιες απόψεις
- Καρυστιανού: Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις σε όσα είπε για τις αμβλώσεις – «Θέτει σε αμφισβήτηση θεμελιώδες δικαίωμα»
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζεν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€




