Μένει ελεύθερος από την Τρέντο ο Τζεντίλε
Ο Ιταλός φόργουορντ θέλει να φύγει από την ομάδα του καθώς δεν θα συμμετάσχει σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αναζητήσει ο Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ο Ιταλός φόργοουορντ, ο οποίος πέρασε από την χώρα μας χωρίς να μπορέσει να κάνει κάτι αξιόλογο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ζήτησε από την Τρέντο να λύσει το συμβόλαιό του.
Ο λόγος που πήρε αυτήν την απόφαση είναι επειδή η ιταλική ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα αναγκαζόταν να έπαιζε μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα.
Φέτος με την Τρέντο, ο 27χρονος είχε κατά μέσο όρο 15,1 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ στο πρωτάθλημα Ιταλίας, ενώ στο Eurocup είχε αντίστοιχα 13,9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ.
Πλέον αναζητά ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και την 8η ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί.
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας