Λίτσα Πατέρα: «Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα»
Συγκεκριμένα, η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα έκανε γνωστό πως βρέθηκε στην εξοχική της κατοικία και όταν έφτασε εκεί βρήκε τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή.
Συγκεκριμένα, η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα έκανε γνωστό πως βρέθηκε στην εξοχική της κατοικία και όταν έφτασε εκεί βρήκε τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή.
Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για το περιστατικό, έκανε γνωστό πως κάποιος μπήκε στο σπίτι της και μάλιστα φεύγοντας έκλεψε την τοστιέρα της και δύο μαχαίρια.
«Έχω ανατριχιάσει, δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα»
«Πήγα το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα, απέναντι είναι μπαλκονόπορτα και θάλασσα. Ανοίγω λοιπόν και βλέπω τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Λέω “κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει”, έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω. Μου έλειπε μόνο μία τοστιέρα και δύο μαχαίρια. Καλά λέω, μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα;. Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα. Τελικώς ανακαλύψαμε ότι μάλλον είχα ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό, κάποιος που δούλευε εκεί γύρω, μπήκε μέσα, ήπιε νερό, πήρε την τοστιέρα κι έφυγε» ανέφερε η Λίτσα Πατέρα.
Δείτε το βίντεο
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από αναφορά για πυροβολισμούς στις φοιτητικές εστίες Ζωγράφου
- BHMAGAZINO: Από την Riviera Maya στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
- Πρωτομαγιά: Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία
- Το Αζερμπαϊτζάν κατηγορείται ότι κατέστρεψε αρμένικη εκκλησία στο Αρτσάχ
- Η ποινή που έλαβε ο τερματοφύλακας της Σαραγόσα που «ξάπλωσε» αντίπαλο με μπουνιά (vid)
- Τελευταίος σταθμός της Ιθάκης η Κρήτη – Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα



