Premier League: Επιστροφή στη δράση με Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
H Premier League επιστρέφει στη δράση σε λιγότερο από δυο βδομάδες κι όπως όλα δείχνουν το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει θα είναι αυτό της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πρώτα ματς στις 17 Ιουνίου στην Premier League με τις αναμετρήσεις Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, ωστόσο φαίνεται ότι έχει ήδη αποφασιστεί ποιος θα είναι ο πρώτος αγώνας εν όψει της πρώτης πλήρους αγωνιστικής.
Αυτός, σύμφωνα με τους «Times», αναμένεται να είναι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα των Λονδρέζων, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά τους «κόκκινους διαβόλους» από τη στιγμή που αποχώρησε.
Βάσει αυτής της πληροφόρησης, η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου, χωρίς ακόμα να διευκρινιστεί η ώρα της σέντρας και πρόκειται για την 30ή αγωνιστική.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκινήσει έτσι νέο θετικό σερί στην Ευρωλίγκα, θέλει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (6/2, 21:15) στο ΣΕΦ, υποδεχόμενος τη Βίρτους Μπολόνια.
Δύο θρύλοι του ιταλικού ποδοσφαίρου αντάμωσαν στο Ρίο, με τον Κάρλο Αντσελότι να υποδέχεται τον Φάμπιο Καναβάρο και τους δύο να ανταλλάζουν δώρα και να θυμούνται τα... παλιά.
Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και με γκολ των Σκαμάκα, Σουλεμανά και Πάσαλιτς συνέτριψε τη Γιουβέντους με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «4» του ιταλικού Κυπέλλου.