Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στην καραντίνα ερωτεύτηκα ξανά την γυναίκα μου»
Ο ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αναφέρθηκε στην 32χρονη σχέση με την γυναίκα του Έφη Μουρίκη λέγοντας πως μέσα στην καραντίνα την ερωτεύτηκε πιο πολύ
Ο ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αναφέρθηκε στην 32χρονη σχέση με την γυναίκα του Έφη Μουρίκη λέγοντας πως μέσα στην καραντίνα την ερωτεύτηκε πιο πολύ.
«Στην καραντίνα ερωτεύτηκα πιο πολύ τη γυναίκα μου»
«Στην καραντίνα ερωτεύτηκα πιο πολύ τη γυναίκα μου. Υπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της που ξανα-ανακάλυψα. Δεν τα είπα ούτε στην ίδια…. Καταρχάς να σας πω ότι δεν πρέπει να συνηθίζει το μάτι τον σύντροφο, η συνήθεια σκοτώνει το συναίσθημα. Πρέπει να φροντίζουμε να αλλάζουμε μέσα σε μια πορεία σχέσης. Μέσα σε 32 χρόνια μπορώ να το πω αυτό. Εξηνταρίζω σιγά σιγά, είναι πολλά τα χρόνια».
Στην ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα τη φλέρταρα σήμερα απάντησε: «Το συναίσθημα θα ήταν το ίδιο ισχυρό αλλά από εκεί και πέρα σίγουρα θα υπήρχε προσοχή, Είμαστε και λογικοί άνθρωποι πέρα από παρορμητικοί… Ο έρωτας έρχεται σε παίρνει, σε πετάει, τρελαίνεσαι αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει και μια λογική».
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Τεχνητή νοημοσύνη στον στρατό – Το Πεντάγωνο συμφώνησε με την OpenAI μετά την άρνηση της Anthropic
- Σκότι Πίπεν: Δαχτυλίδια και το «όνειρο» της Βαρκελώνης βγαίνουν στο σφυρί
- Κικίλιας: 10 ελληνικά πλοία στον Περσικό Κόλπο με 85 Έλληνες ναυτικούς – Σε διαρκή εγρήγορση το υπ. Ναυτιλίας
- Γαλλία: Δηλώνει την ετοιμότητά της να υπερασπιστεί τις «συμμαχικές» χώρες του Κόλπου – «Λάθος» η εμπλοκή της Χεζμπολάχ
- Μπραντ Πιτ: Ποιο είναι το κορίτσι που υποδύεται την κόρη του και είναι αχώριστοι στην Ύδρα


