Συλλαλητήριο εργαζομένων τουρισμού – επισιτισμού στο Σύνταγμα
Με το σύνθημα «Πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά!» εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό συμμετέχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνει το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής μαζί με επιχειρησιακά σωματεία
Με το σύνθημα «Πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά!» εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό συμμετέχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνει το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής μαζί με επιχειρησιακά σωματεία.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν να διασφαλιστεί το εισόδημα όλων όπως προβλέπεται από τις Συλλογικές μας Συμβάσεις. Καμία μείωση, καμία αρνητική αλλαγή, όχι στην εκ περιτροπής εργασία! Να επαναπροσληφθούν όλοι οι εποχικοί. Να προστατευτούν όλοι οι άνεργοι του κλάδου! Να καταργηθούν όλα τα πλαφόν για την επιδότηση των εποχικών. Να ακυρωθούν άμεσα όλες οι χρεώσεις σε ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Να γίνει παύση πληρωμών σε εφορία, τράπεζες. Να απαγορευτούν οι πλειστηριασμοί στα σπίτια των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου.
Κουτσούμπας: Να ληφθούν μέτρα στήριξης των εργαζομένων
«Είμαστε εδώ στο πλευρό όλων των εργαζομένων στον κλάδο του Επισιτισμού-Τουρισμού και των μισθωτών και των αυτοαπασχολουμένων, μικρών επιχειρηματιών, των οικογενειακών επιχειρήσεων για να διασφαλιστεί το εισόδημα σε όλους» τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο των εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό.
Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι πρέπει να επαναπροσληφθούν οι εποχικοί εργαζόμενοι, να δοθεί το επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για να απαλλαγούν από τα χρέη και από τις πληρωμές σε φως, νερό, τηλέφωνο, στις τραπεζικές δόσεις, στην εφορία, αλλά και από τα δημοτικά τέλη.
- Όταν ο γάμος μετατρέπεται σε ξένο έδαφος – Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τον άνθρωπο που κοιμάται πλάι σας κάθε βράδυ;
- ΠΑΣΟΚ: Μνημείο παραπληροφόρησης η ανακοίνωση των μελών της ΝΔ στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ
- League 1: Ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων μέχρι τα μέσα της σεζόν
- ΚΕΔΕ: Πρώτη συνεδρίαση για το 2026 με επίκεντρο τη χρηματοδότηση των Δήμων και τον αθλητισμό
- Συνελήφθη 56χρονος με όπλα και σφαίρες στο Παλαιό Φάληρο
- Δείγματα πάγου από όλο τον κόσμο μεταφέρονται στην Ανταρκτική καθώς οι παγετώνες λιώνουν


