Στη χειρότερη 11άδα της Ρεάλ ο Πάμπλο Γκαρσία
Ο Ουρουγουανός πέρασε αλλά δεν… ακούμπησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την AS να του δίνει μια θέση στη χειρότερη 11άδα της Βασίλισσας
Στην Ελλάδα λατρεύτηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά κατακρίθηκε από τους υπόλοιπους φιλάθλους για την αντιαθλητική συμπεριφορά που είχε σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος, ειδικά στους αγώνες του Δικεφάλου του Βορρά με τον Ολυμπιακό.
Ο λόγος για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος στην καριέρα του είχε αγωνιστεί ακόμα και στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά χωρίς να καταφέρει να πείσει ότι άξιζε τα λεφτά που έδωσε η Βασίλισσα για να τον πάρει από την Οσασούνα το καλοκαίρι του 2005.
Ο Ουρουγουανός, που εργάζεται πλέον ως προπονητής στον πάγκο της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, πέρασε αλλά δεν… ακούμπησε από τη Ρεάλ, με την «AS» να τον τοποθετηθεί στη χειρότερη 11άδα της μαδριλένικης ομάδας! Η ισπανική εφημερίδα τον έβαλε στην ίδια 11άδα με τον Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος είχε «παίξει» για τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι και παραλίγο ο Πορτογάλος μπακ να φορέσει τα χρώματα του Δικεφάλου.
Συγκεκριμένα, τη χειρότερη 11άδα της Ρεάλ απαρτίζουν οι: Μπιζάρι, Ντιόγκο, Γούντγκεϊτ, Σπάσιτς, Κοεντράο, Γκαρσία, Γκράβεσεν, Φομπέρ, Μπάλιτς, Κασάνο, Ντρέντε.
- Ουκρανία: Νέα μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον 1 νεκρός σε πλήγμα στο Χάρκοβο
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix

