Είναι λογικό να μην θέλουν ποδόσφαιρο…
Όσοι δεν θέλουν να παιχτεί ποδόσφαιρο ίσως έχουν τους λόγους τους. Αλλά γιατί φοβούνται να τους αναλύσουν, βάζοντας μπροστά την ξαφνική ανησυχία τους για την «υγεία των ποδοσφαιριστών»; Γιατί δεν αποκαλύπτουν την ιδιοτέλειά τους;
Από τις 09:00 το πρωί της Τρίτης ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις. Το ίδιο και οι περισσότερες ομάδες στη χώρα.
Κάτι κινείται. Τα πράγματα εξελίσσονται σωστά. Όπως έπρεπε. Το ποδόσφαιρο επιστρέφει. Και μαζί μπορούν να αισιοδοξούν οι περισσότερες από τις 40.000 οικογένειες που ζουν, είτε άμεσα είτε έμμεσα, στην Ελλάδα από το σπορ.
Προφανώς η νέα κανονικότητα είναι προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα που έχει επιβάλλει ο κοροναϊός ακόμη και στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά αυτό που έχει σημασία να σημειωθεί είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία δείχνει να έχει αποφασίσει να παίξει ποδόσφαιρο. Να αρχίσει η μπάλα να κυλάει. Κόντρα σε ιδιοτελείς φωνές, που επιδιώκουν τη διακοπή, την καταστροφή.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Οι ιστορικές τιτανομαχίες της τετράδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα ως τον τελικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442