Φλικ: «Στην Μπάγερν το νταμπλ είναι υποχρεωτικό»
Ο Χάνσι Φλικ μίλησε για την Μπάγερν Μονάχου και τόνισε ότι οι τίτλοι είναι... υποχρεωτικοί για τους Βαυαρούς κάθε χρόνο.
Ο Χάνσι Φλικ αναγνώρισε ότι η επίτευξη του νταμπλ είναι ουσιαστικά «υποχρεωτική» κάθε χρόνο για τους Μπάγερν, αφού εχουν συνηθίσει να βρίσκονται στην κορυφή.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ξεκαθάρισε ότι αυτό που αποτελεί προτεραιότητα και κυρίως αυτό που κρίνονται όλοι στον σύλλογο είναι οι τίτλοι.
«Στην Μπάγερν, το νταμπλ είναι βασικά υποχρεωτικό και όλοι λαχταρούν το τρεμπλ. Πρέπει πάντα να επιδιώκεις να βελτιώνεσαι συνεχώς και να αξιοποιείς στο έπακρο τις διαθέσεις ή τις δεξιότητές σου. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από αυτό.
Φυσικά, στο τέλος πρόκειται για τίτλους, αλλά σήμερα, η νίκη μόνο δεν είναι αρκετή. Αλλά μπορώ να ταυτιστώ πλήρως με το γεγονός ότι η Μπάγερν έχει τη φιλοδοξία να εμπνεύσει τους οπαδούς της τους πέρα από το 1-0», είπε στο περιοδικό 51 Magazine.
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόβει μάρτυρες και επιταχύνει διαδικασίες- Οργή και καταγγελίες για συγκάλυψη από την αντιπολίτευση
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Βουβός ο πόνος στο τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο
- Ποιοι φορολογούμενοι θα γλιτώσουν φόρο – Τα SOS των δηλώσεων
- Η Ίντερ απέκτησε τον Γιακίροβιτς από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- ΕΛ.ΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση σε βενζινάδικα για απάτες με τα καύσιμα – 10 συλλήψεις
- Άνοιξαν τις πόρτες τους σε Δήμο της Κρήτης, οι πρώτες δημοτικές κοινωνικές κατοικίες



