Σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα για τις κλινικές σε Περιστέρι και Γλυφάδα
Ο εισαγγελικός λειτουργός ξεκινώντας την εξέταση των μαρτύρων έλαβε, κατά πληροφορίες, δύο καταθέσεις στελεχών του ΕΟΔΥ για κάθε μία από τις δύο ερευνώμενες κλινικές
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εισαγγελική έρευνα και για τις δύο ιδιωτικές κλινικές σε Περιστέρι και Γλυφάδα , που διενεργεί με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Αντωναράκος.
Ο εισαγγελικός λειτουργός ξεκινώντας την εξέταση των μαρτύρων έλαβε , κατά πληροφορίες, δύο καταθέσεις στελεχών του ΕΟΔΥ για κάθε μία από τις δύο ερευνώμενες κλινικές.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας που εξετάστηκε για την κλινική στο περιστέρι φέρεται να μίλησε για ενδεχόμενη έλλειψη εγρήγορσης στην τήρηση πρωτοκόλλου και φέρεται να περιέγραψε τα ξαφνικά, πολλαπλά κρούσματα και τις δύσκολες συνθήκες νοσηλείας και πριν και τώρα.
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ ανακοινώνει σχέδια για την πυρηνική αποτροπή
- Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν «με πρωτοφανές πλήγμα» – Και λέει ότι «θα αποτρέψει ίδρυση παλαιστινιακού κράτους»
- Βιολάντα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σημείο διαρροής προπανίου στο εργοστάσιο
- To Ιράν δημοσιεύει βίντεο επίδειξης δύναμης την ώρα που drone πετάει πάνω από το αεροπλανοφόρο
- Παρί – Ρεάλ Μαδρίτης 98-92: Έκαναν την έκπληξη οι Γάλλοι – Η βαθμολογία της Euroleague
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 28.01.2026]


