Ευρωλίγκα: «Οι ομάδες θα πληρώσουν το 80% των μισθών των παικτών»
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, οι ομάδες και η ELPA έχουν έρθει σε συμφωνία αναφορικά με τα συμβόλαια των αθλητών τους.
Στην Ευρωλίγκα τα πάντα είναι στο αέρα όπως και σε όλο τον αθλητισμό βέβαια. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης πάντως, συνεχίζουν να ψάχνουν τι πρέπει να συμβεί για να ολοκληρωθεί η σεζόν, ενώ και οι παίκτες φέρονται να αγωνιούν για τα χρήματά τους.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το «Sportando», ομάδες και παίκτες πλησιάζουν σε συμφωνία για τα συμβόλαια που τους δεσμεύουν.
Οπως τονίζει λοιπόν ο Εμιλιάνο Καρκία, επικαλούμενος πηγές από την Ένωση των Παικτών (ELPA), οι σύλλογοι αναμένεται να πληρώσουν το 80% των συμβολαίων εάν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η σεζόν και το 85%, αν τελικά οι ομάδες επανέλθουν στη δράση, ακόμα και με Final 8.
Από την Ευρωλίγκα (ή και από την ELPA) δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση, ενώ όπως ολα δείχνουν το επόμενο χρονικό διάστημα θα γνωρίζουμε την τελική απόφαση.
- Ριζικές αλλαγές για τους φροντιστές των ηλικιωμένων
- Κηφισός: Ο δρόμος των στεναγμών
- Αύξηση κατά 1,5 έτος στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης
- Οι νέοι στη Δανία κάνουν συχνά σεξ σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες
- Διατροφή: Οι κλασικές παγίδες της νηστείας
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί οι αξιωματούχοι ασφαλείας ξαγρυπνούν στον φόβο για μια κυβερνοεπίθεση




