Αταμάν: «Πιστεύω ότι θα γίνει Final 8 και στην Γερμανία»
Ο προπονητής της Αναντόλου Εφές τόνισε από την μεριά του ότι πιστεύει σε επανέναρξη της Ευρωλίγκας, με την διοργάνωση να θέλει να μαζέψει τις ομάδες σε μία πόλη που έχει χαμηλό ρίσκο.
Εκείνος πιστεύει ότι η Ευρωλίγκα μπορεί να ξεκινήσει και πάλι. Ο λόγος για τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του αναφορικά με το μέλλον της διοργάνωσης.
Ο προπονητής της Εφές, όπως πάντα αισιόδοξος, τόνισε ότι πιστεύει σε επανέναρξη της Ευρωλίγκας, σε μία πόλη που λογικά θα είναι στην Γερμανία και με Final 8.
O Αταμάν τόνισε: «Η αίσθησή μου είναι ότι η Euroleague θα αρχίσει ξανά τον Ιούλιο. Φυσικά, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών κατά 99%, γιατί θα υπάρχει μεγάλο ρίσκο σε διαφορετική περίπτωση.
Η πρόθεση της Euroleague είναι να συγκεντρώσει όλες τις ομάδες σε μία πόλη με χαμηλό ρίσκο και να παιχθούν εκεί οι έξι τελευταίες αγωνιστικές της regular season, πριν διοργανωθεί Final 8.
Η ανακοίνωση για την διοργανώτρια πόλη θα γίνει τον Μάιο, αλλά δε νομίζω πως θα είναι η Κωνσταντινούπολη. Πιστεύω ότι το Final 8 θα γίνει σε μία πόλη της Γερμανίας. Υπήρχαν άλλωστε ήδη κάποιες προετοιμασίες εκεί για το Final Four στην Κολωνία. Αν τα εναπομείναντα ματς δεν παιχθούν, θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα».
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…
- Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες στο Βελούχι για τον αγνοούμενο ορειβάτη – Αγωνία για την τύχη του
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Χώροι εργασίας: Υπό πίεση οκτώ στους δέκα υπαλλήλους – Στρες, ανισότητες, εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση
- Ανήλικος μέθυσε στο καρναβάλι Ρεθύμνου – Συνελήφθη ο πατέρας του
- Το χάσμα του πλούτου στην Ευρώπη: Πού βρίσκονται οι πλουσιότεροι και οι φτωχότεροι;
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ – Τα δρομολόγια και οι σταθμοί που βγαίνουν «εκτός»


