Αυγενάκης : Τα πρωταθλήματα θα τελειώσουν κεκλεισμένων των θυρών
Ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε ότι οι διοργανώσεις θα συνεχιστούν, προκειμένου να περιοριστούν οι ζημιές από τα τηλεοπτικά δικαιώματα
Την άποψη ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν για να περιοριστούν οι ζημιές από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού υποστήριξε ότι από τη στιγμή που η UEFA προωθεί αυτήν τη λύση, δεν αντιλαμβάνεται γιατί να μην την εφαρμόσει και η Ελλάδα.
Ωστόσο, ο Αυγενάκης διευκρίνισε ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.
«Υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν με ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι έδρα σου, έδρα μου. Μονάχα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές και κυρίως να προβληθούν από τα μέσα ενημέρωσης, ώστε να μην υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απώλεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Εγώ το βλέπω αυτό πολύ πιθανό. Κι εφόσον εδραιωθεί περισσότερο αυτό το σενάριο σε επίπεδο UEFA, δε βλέπω το λόγο να μην το ακολουθήσουμε κι εμείς στην Ελλάδα, όπου είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα».
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ
- Οργή Καραπαπά για διαρροές ορισμών: «Να παραιτηθεί η ΚΕΔ και όλη η ΕΠΟ» – pics
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα – Μέσα ο Γκραντ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442