Γιατρός περιγράφει πως κόλλησε κοροναϊό από ηλικιωμένη ασθενή του
Γιατρός από το Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας μολύνθηκε από κοροναϊό μετά από ιατρική επίσκεψη σε ηλικιωμένη
Γιατρός από το Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας μολύνθηκε από κοροναϊό μετά από ιατρική επίσκεψη σε ηλικιωμένη.
Όπως περιέγραψε ο ίδιος αισθάνθηκε τα πρώτα συμπτώματα την περασμένη Τετάρτη, τα οποία είναι πυρετός και κάποιες μυαλγίες, χωρίς δύσπνοια, ενώ στην συνέχεια νόσησε και η σύζυγός του, με πιο ήπια συμπτώματα.
Σύμφωνα με το aixmi-news.gr από την ώρα που ο γιατρός αντιλήφθηκε τα πρώτα συμπτώματα έκλεισε το ιατρείο του και διέκοψε κάθε επαφή.
Αναζητώντας τις επαφές του διαπίστωσε ότι ο ιός μεταδόθηκε από μια ηλικιωμένη γυναίκα που επισκέφθηκε κατ΄ οίκον με την ιατρική του ιδιότητα. Η γυναίκα δεν νόσησε, διότι λαμβάνει ένα φάρμακο για άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο προφανώς την βοήθησε στο να μην εκδηλώσει κοροναϊό.
Το περασμένο Σάββατο βγήκαν τα αποτελέσματα της εξέτασης που έκανε και ήταν θετικά, ενώ και ο ΕΟΔΥ είναι ενήμερος. Ήδη ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του, με αφετηρία 4 ημέρες πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα. Ενήμερη επίσης είναι και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Αιτωλοακαρνανίας, ενώ ο γιατρός και η οικογένειά του βρίσκονται σε καραντίνα για 14 ημέρες.
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναθηναϊκός
- Kaspersky: Ωριμάζει η αγορά της κυβερνοασφάλειας – Πάνω από 9 στους 10 υιοθετούν λύση ασφαλείας
- Φλόριντα: Φρικτή δολοφονία 14χρονης – Ανήλικοι την παρέσυραν στο δάσος, την πυροβόλησαν και την έκαψαν
- Τα αουτσάιντερ του ελληνικού τουρισμού – Πού κατευθύνονται επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ
- LIVE: Βαλένθια – Σεβίλλη
- Δημογραφικό: Η πληθυσμιακή πυραμίδα Ελλήνων και αλλοδαπών – Γεννήσεις, θάνατοι και το κρίσιμο 7,1%


