
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον πάτερα μου»
Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε μέσω skype η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό του αγαπημένου της πατέρα
Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε μέσω skype η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό του αγαπημένου της πατέρα.
«Δεν πρόλαβα τίποτα. Δεν πρόλαβα να τον αποχαιρετήσω. Απλά με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και με ενημέρωσε ότι είχε φύγει»
«Ο μπαμπάς μου ήταν ο άνθρωπος που με μύησε σε πολλά καλλιτεχνικά πράγματα. Του άρεσε πολύ η όπερα, με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή συνέχεια, του άρεσε το μπαλέτο και άρχισα να κάνω μπαλέτο, πηγαίναμε πολύ συχνά στο θέατρο. Όταν είχα χωρίσει, θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ότι 14 Φλεβάρη είχε έρθει στο θέατρο μια τεράστια ανθοδέσμη και ήταν από τον μπαμπά μου», τόνισε αρχικά η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
Πρόσθεσε μάλιστα πως «γενικά είχαμε μια εξαιρετική σχέση και οι γονείς μου είχαν μια εξαιρετική σχέση! Τους θυμάμαι μέχρι πρόσφατα να χορεύουν τανγκό στον κήπο του εξοχικού και όλα αυτά είναι πολύ συγκινητικά».
- Ιράν-ΗΠΑ: Εκεχειρία ή όχι, η κρίση στη Μέση Ανατολή δεν έχει τελειώσει
- «Λύγισε» ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον επικήδειο για τον Μιρτσέα: «Ελπίζω να είσαι περήφανος για μένα»
- Ρόδος: 15χρονος τραυματίστηκε από πυροτέχνημα στο χωριό Μαλώνα
- Νέα διάκριση στην Πορτογαλία για τον Συλαϊδόπουλο
- Προφυλακίστηκε ο καθηγητής μουσικής για την ασέλγεια στη 14χρονη μαθήτρια του
- Η Βικτόρια Μπέκαμ επέστρεψε στα χρόνια της «καθαρότητας»






