«Καμπανάκι» Τσιόδρα: Σε κάποιες περιοχές πλημμύρισαν οι δρόμοι – Το μήνυμα «μένουμε σπίτι» δεν αλλάζει
«Όταν βγαίνουμε να περπατήσουμε, δεν μπορούμε να ανακατεύουμε τις παρέες» σημείωσε ο κ. Τσιόδρας
Τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τα φαινόμενα αυξημένου συγχρωτισμού που παρατηρήθηκαν το Σάββατο, λόγω και της καλοκαιρίας, έκρουσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στη διάρκεια της ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας.
«Είναι σωστό να διατηρήσουμε τη σωματική και ψυχική μας ευεξία» τόνισε ο κ. Τσιόδρας, τονίζοντας όμως ταυτόχρονα πως η σωματική άσκηση θα πρέπει να γίνεται με τις σωστές προφυλάξεις.
«Σε κάποιες περιοχές πλημμύρισαν οι δρόμοι. Το μήνυμα μένουμε σπίτι δεν αλλάζει. Είναι αδύνατον να φοβόμαστε να περπατάμε για μισή ώρα την ημέρα. Το περπάτημα έξω είναι καλό και είναι δικαίωμα μας να το κάνουμε. Μπορούμε να περπατάμε τηρώντας όμως τις αποστάσεις. Προσοχή όμως δεν μπορούμε να μην φοβόμαστε τον συνωστισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι πολίτες των μεγαλουπόλεων , παραδέχθηκε ο κ. Τσιόδρας είναι πιο δύσκολο να τηρήσουν τις αποστάσεις αλλά όπως είπε πρέπει να γίνει.
«Όταν βγαίνουμε να περπατήσουμε, δεν μπορούμε να ανακατεύουμε τις παρέες» σημείωσε.
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή

