Κοροναϊός: Μπλόκο της αστυνομίας στους ιταλικούς δρόμους για τους εκδρομείς του Πάσχα
«Το Πάσχα επίσης πρέπει να μείνουμε στο σπίτι για το καλό το δικό μας και των οικείων μας και για να επιτρέψουμε στην Ιταλία να ξαναξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν», δηλώνει η υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξή της στην Corriere della Sera.
Ενισχυμένοι θα είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα στην Ιταλία προκειμένου να αποτρέψουν τις μετακινήσεις άνευ λόγου, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών Λουτσιάνα Λαμοργκέζε.
«Το Πάσχα επίσης πρέπει να μείνουμε στο σπίτι για το καλό το δικό μας και των οικείων μας και για να επιτρέψουμε στην Ιταλία να ξαναξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν», δηλώνει η υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξή της στην Corriere della Sera.
Για τον λόγο αυτόν οι αστυνομικοί έλεγχοι για τις μετακινήσεις θα ενισχυθούν, για να αποφύγουμε οι άνθρωποι να μετακινηθούν προς την δεύτερη κατοικία τους ή προς τους τουριστικούς προορισμούς. Οσοι δεν θα μπορούν να δικαιολογήσουν την μετακίνησή τους, θα υποστούν κυρώσεις, λέει η υπουργός.
Οι ιταλικές αρχές φοβούνται ότι το τριήμερο του Πάσχα, σε συνδυασμό με τον ανοιξιάτικο καιρό, θα βγάλουν τους ανθρώπους στους δρόμους με κίνδυνο δημιουργίας νέων εστιών της επιδημίας.
«Κατανοώ ότι κλεισμένοι στο σπίτι και με την έλευση της ωραίας εποχής, οι Ιταλοί θέλουν να επιστρέψουν στην κανονικότητα…αλλά δεν μπορούμε να μειώσουμε τώρα την επιφυλακή με ανεύθυνες συμπεριφορές», προειδοποιεί η υπουργός Εσωτερικών.
- Πυρά Ανδρουλάκη κατά κυβέρνησης: Ένα στα πέντε νοικοκυριά δεν μπορούν να ζεστάνουν το σπίτι τους
- Γιατί ο Αταμάν «έκοψε» τον Μπόλντγουιν
- Μεγάλη Εικόνα: Φωτίζοντας τις αθέατες πλευρές της επικαιρότητας
- Βανδαλισμούς στον αύλειο χώρο του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου καταγγέλλει ο δήμος Χερσονήσου
- Η γη της ελιάς: Μυστικά και απειλές
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA



