Σωτήρης Γεωργούντζος:«Είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά μου»
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που ζει με την περιπέτεια της υγείας του στον Νίκο Ευαγγελάτο
Θετικός στον κοροναϊό διαγνώσθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και σπορτκάστερ από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος.
Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος ο οποίος ακόμα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ρίου, ανέφερε ότι είναι δυνατός και δε φοβάται.
Η ανάρτηση που έκανε ο Σωτήρης Γεωργούντζου
«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Δεν ανέφερα κάτι μέχρι για να μη σας ανησυχήσω… Δύσκολα όμως να “κρύψεις” κάτι τέτοιο… Είμαι δυνατός, δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, με την αγάπη σας και την συμπαράστασή σας θα τα καταφέρω, να είστε σίγουροι ρε!
Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείου της Καλαμάτας και στο Πανεπιστημιακό του Ρίου στην Πάτρα μας! Τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και πάνω απ’ όλα εσάς βέβαια όλους, τους χιλιάδες! Θα τα ξαναπούμε φυσικά!»
Η συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο
Ο κ. Γεωργούντζος στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, παραδέχτηκε πως η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε πολύ σοβαρή, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς άνηκε στο 5% των πιο δύσκολων περιπτώσεων του κορωνοϊού.
«Ήμουν και 15 μέρες μόνος στο σπίτι γιατί έβλεπα ότι είχα πυρετό. Σε μένα τα συμπτώματα ήταν οξέα από την αρχή. Είχα 38,5 με 39 πυρετό από την πρώτη μέρα αλλά δεν μπορούσα να προσεγγίσω νοσοκομείο για να κάνω το τεστ» πρόσθεσε, επίσης, ο Σωτήρης Γεωργούντζος.
«Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και δεν με αναγνώριζα»
«Είμαι καλά δεν έχω καθόλου πυρετό, η αναπνοή μου πάει πάρα πολύ καλά και αύριο θα φύγω. Θέλω να πω συγχαρητήρια στο προσωπικό των νοσοκομείων μας που κάνουν με αυταπάρνηση και χαμόγελο τη δουλειά τους» κατέληξε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.
«Μέχρι την Παρασκευή δεν είχε βελτιωθεί η αναπνοή μου, ήθελα πιο πολύ οξυγόνο, με πήγαν στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Εκεί που είχα πάει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας δίπλα ήταν η ΜΕΘ και είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει, μπροστά μου, με συγκλόνισε, τα ‘χασα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ»
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – «Θα απαντήσουμε»
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη
- Συρία: Υπό στρατιωτική φύλαξη ομαδικός τάφος της εποχής Άσαντ – Ποινική έρευνα σε εξέλιξη
- ΚΚΕ: Οι αγρότες έχουν μαζί τους το δίκιο και την αλληλεγγύη του λαού
- Η διαμάχη για την περιουσία της Μπριζίτ Μπαρντό – Ο γιος της διεκδικεί 65 εκατ. ευρώ από την Animal Foundation
- Χαμάς: Επιβεβαίωσε τον θάνατο των Αμπού Ομπέιντα, Μοχάμεντ Σινουάρ και άλλων στελεχών της


