ΓΣΕΕ : Να παραταθεί η εργασία των 5.500 πτυχιούχων σε τομείς του Δημοσίου
Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι έχουν προσληφθεί, με διαφανή και αξιολογικά κριτήρια, έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και μπορούν να συμβάλουν στον μέγιστο βαθμό στην αντιμετώπιση της κρίσης που βιώνει η χώρα, αναφέρει η ΓΣΕΕ.
Το αίτημα των 5.500 πτυχιούχων, οι οποίοι εργάζονται σε τομείς του Δημοσίου, μέσω προγράμματος του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) και ζητούν από το υπουργείο Εργασίας την ανανέωση ή έστω την παράταση του προγράμματος, στηρίζει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).
«Με δεδομένο το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών των συναδέλφων εργάζονται στον τομέα της υγείας, στην παρούσα φάση, η παραμονή τους στη δουλειά δεν αντιμετωπίζει μόνο το προσωπικό εργασιακό θέμα τους, αλλά συνδράμει στη συνολική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του κοροναϊού.
Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι έχουν προσληφθεί στο πρόγραμμα, μέσω ΑΣΕΠ, με διαφανή και αξιολογικά κριτήρια, έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και μπορούν να συμβάλουν στον μέγιστο βαθμό στην αντιμετώπιση της κρίσης που βιώνει η χώρα», αναφέρει η ΓΣΕΕ.
- Ακινητοποιήθηκε το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη μετά από σύγκρουση με ζώο
- Το γραφένιο θα γκρεμίσει το λίθιο από τον «θρόνο» της αποθήκευσης ενέργειας;
- Η Κίνα απλώνει οικονομικά δίχτυα στην Κεντρική Ασία – Τα εμπορικά στοιχεία
- Χανιά: Τρίγωνα κάλαντα και… μπαλωθιές – Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου με κρότο
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο πλήγωσε τον Μάθιου Λίλαρντ με τις δηλώσεις του, αλλά «ποιος νοιάζεται;»
- Συνελήφθη διεθνής ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ως ύποπτος για επίθεση

