Κοροναϊός -ΗΠΑ : Σύλληψη 53χρονης η οποία… έγλειφε προϊόντα μέσα σε σούπερ μάρκετ
Η ίδια τέθηκε υπό κράτηση για βανδαλισμό, ενώ τα προϊόντα που είχε γλείψει -συνολικής αξίας 1.800 δολαρίων- χρειάστηκε να καταστραφούν λόγω των φόβων μόλυνσης από την Covid-19
Ένα επιεικώς περίεργο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αστυνομικοί στης πόλης Σάουθ Λέικ Ταχόε στην Καλιφόρνια.
Οι υπεύθυνοι ενός σούπερ μάρκετ κάλεσαν το 100 για να καταγγείλουν ότι μια γυναίκα… έγλειφε τρόφιμα και άλλα προϊόντα εν μέσω της επιδημίας του κοροναϊού.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Κρις Φιόρε, όταν έφτασαν ο αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε φορέσει και κοσμήματα που πωλούνται στο κατάστημα, τα οποία είχε επίσης γλείψει!
Σύμφωνα με τον Φιόρε, η 53χρονη Τζένιφερ Ουόκερ είχε γεμίσει το καροτσάκι της με διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων κρέας και οινοπνευματώδη, τα οποία δεν μπορούσε να πληρώσει.
Η ίδια τέθηκε υπό κράτηση για βανδαλισμό, ενώ τα προϊόντα που είχε γλείψει -συνολικής αξίας 1.800 δολαρίων- χρειάστηκε να καταστραφούν λόγω των φόβων μόλυνσης από την Covid-19.
- H Ελβετία χάνει τη θέση της στον κόσμο – Το τέλος της ουδετερότητας;
- Συνταγή: Ροστ μπιφ
- Μεταναστευτικό: 260% αύξηση των ροών στο διάδρομο Λιβύης – Κρήτης
- Μεξικό: Δολοφονήθηκε στέλεχος του καρτέλ Σιναλόα, που είχε επικηρυχθεί από τις ΗΠΑ
- Γάζα: Αλλους δύο Παλαιστίνιους σκότωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση






