Κακοκαιρία : Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ακτοπλοΐα – Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται
Συνεχίζονται σε ορισμένες περιοχές, τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο και φθάνουν κατα τόπους τα 9 και στο βόρειο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.
Συνεχίζονται σε ορισμένες περιοχές, τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο και φθάνουν κατα τόπους τα 9 και στο βόρειο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Σάμος» για Χίο και Μυτιλήνη ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από το Λαύριο για Κέα.
Επίσης κλειστές είναι οι γραμμές Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ρίο-Αντίρριο.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
- Επίθεση Φάμελλου σε κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Να φύγετε το συντομότερο και να πάρετε μαζί σας το παρακράτος
- Τσουκαλάς: Η Τουρκία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο – Η κυβέρνηση να θέσει το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
- Εργαζόμενος δήμου βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι
- «Φορέματα που σέρνονται, φορέματα που πετούν» – Η νέα συλλογή της Chanel και το φαινόμενο της πεταλούδας
- Μιλένα Αποστολάκη: Το σκάνδαλο ΟΠΕΠΕΚΕ, από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της διακυβέρνησης ΝΔ
- ΔΥΠΑ: «Έπεσε» η πλατφόρμα για το επίδομα των 750 ευρώ – Πού αλλού μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση



