Συνελήφθη ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε από πυροβολισμό
Η μικρή μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με τραύμα στο πόδι από πυροβόλο όπλο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.
Συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στο Ίλιον.
Η μικρή μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με τραύμα στο πόδι από πυροβόλο όπλο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.
Το κορίτσι συνόδευσαν στο νοσοκομείο η μητέρα του με τη θεία του, αλλά η πρώτη, αφού πρώτα έπεσε σε αντιφάσεις απαντώντας σε ερωτήσεις των γιατρών για το τι συνέβη, κάποια στιγμή έφυγε με το πρόσχημα ότι πάει να φέρει το βιβλιάριο της κόρης της.
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην έναρξη των εργασιών αποξήλωσης του δικτύου τρόλεϊ στον Πειραιά
- Μετά τις μπαταρίες λιθίου, το γραφένιο – Νέες λύσεις για αποθήκευση ενέργειας
- Νέες αιματηρές συγκρούσεις δοκιμάζουν την εύθραυστη εκεχειρία ανάμεσα σε Ταϊλάνδη και Καμπότζη
- «Μετά κλαίτε σε συνεντεύξεις Τύπου»: Τι αναφέρει ο διαιτητής του Ρεάλ – Θέλτα στο φύλλο αγώνα (pic)
- «Ο κοινωνικός αυτοματισμός δεν δούλεψε» – Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης για το αγροτικό
- Απολογισμός μετά την επέλαση Byron για τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας


